07-05-2017 Ongeregeldheden na afloop voetbalwedstrijd Feyenoord-Excelsior (Rotterdam)

Hieronder mijn beeldverslag van de gebeurtenissen rondom de wedstrijd Feyenoord-Excelsior in Rotterdam op 7 mei 2017!

Feyenoord hoefde nog maar 1 wedstrijd te winnen en daarna hadden ze na jaren eindelijk weer de prijzen in de pocket. Helaas mocht het deze dag niet zo zijn, waardoor het al gauw uitliep op flinke rellen. Maar er was gelukkig ook veel leuks te zien en vast te leggen. Hieronder ziet u de beelden van deze dag, de dag dat men verloor, maar niet de dag dat de prijzen voorgoed verdwenen, want die kreeg men alsnog een week later. Een bijzondere dag waar ik bij kon/mocht zijn. ENJOY!


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!


Media:

Author: RFGFotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *